Krispiga Zucchinichips & Lyxig Truffle Dip
Tunnt skivade zucchinichips med gyllene parmesan, serverade med en krämig tryffelmajonnäs. Ett enkelt men lyxigt snacks – perfekt till fördrinken eller som ett litet tilltugg.
Du behöver:
Tryffelmayo
Hemgjord Tryffel Mayo
Ta en skål och häll upp 3 dl Majonäs och lägg i 7 msk Naturlig Tryffelolja eller efter tycke och smak.
Zucchini & Parmesan chips:
Skiva zucchinin i tunna skivor ca 3 -4 mm så att de bakas jämnt. Ta hushållspapper och pressa och torkar av vätska från zucchinin.
Vispa upp äggvitorna.
Blanda den rivna parmesanen och panko i en skål.
Doppa zuccinin i äggvite blandningen sedan vänder du zucchinin i parmesan och panko blandningen, vänd på båda sidorna, tryck försiktigt in brödsmulorna i zucchinin.
Lägg i rader på plåten och grädda i 20-25 minuter eller tills topparna är gyllene och knapriga.
Servera omedelbart med hemgjord Tryffel Mayo!
Så enkelt och så gott!!